16

Juni

Bed And Breakfast

Added by Admin

 

Alle værelse er på 1 salen og alle Har panorama udsigt over havet, som ses på billedet.Hvert værelse har eget toilet, håndvask og spejl. Bruserummet og køkkenet er til fælles brug af alle 3 værelser. Køkkenet er udstyret med køleskab, mikroovn, dobbelte kogeplader og alt service.

Der er LCD tv på alle værelse og mulighed for at låne en DVD afspiller, samt frit afbenyttelse af huset trådløs internet.

Som det kan ses på billederne, har hvert værelse et dekorationstema, præget af diverse verdenskontinenter, såsom Asien, Latinamerika, Afrika og Mellemøsten. Alle senge har som mål 90x200 cm.

16

Juni

Sommerhuset

Added by Admin

 

Dejligt og hyggligt feriehus direkte ved vandet (ca. 28 meter mellem huset og vankanten). panoramaudsigt over havet fra hus og grund. Indrettet med opholdsstue med gode møbler, TV, musikafspiller og brændeovn. Et åbent praktisk køkken, med tidsvarende udstyr såsom opvaskemaskine, vaskemaskine, komfur, køleskab og mikrobølgeovn, badeværelse med bruseniche, soveværelse med dobb. seng

På 1. sal er der et soveværelse med 3 senge og endnu 1 toilet.

Have med græsplæne, havemøbler og terasse på Syd og nordsiden, Sandkasse,. Elvarme og WiFi internet, privat belyst badebro, samt ankerplads for jolle.

 

Sommerhuset som er et annex til det store hus har plads til maximum 5 personer, 2-3 gæster er velkommen men må ikke overnatte i huset, grundet forsikringsmæssigeårsager. Der må ikke slås telt op på grunden.

 

Alle senge i huset har et mål på 90x200 cm. med dyner og hovedpuder, men husk at medbringe sengetøj.