Vore egne aktiviteter

Udlejning:
Udover at nyde freden og de naturlige aktiviteter som stranden og skoven tilbyder, har du hos os muligheden for at få lidt mere ud af dit ophold.

Har du ikke taget din cykel med på rejsen, har du muligheden for at leje en på Faaborg turistbureau, herved får du muligheden for at opdage den skønne natur i området, de mange bakker og stier, som kan føre en til mange smukke steder. Der er også mulighed for at leje en, eller flere af mine 5 havkajakker, Er man erfaren og vejret ellers tillader det, er der mulighed for at ro til de nærliggende øer, eller måske at fiske fra kajakken (man skal have fisketegn). Flere steder langs kysten og på øerne, er der opstillet shelters til overnatninger. Jeg hjælper gerne med de oplysninger jeg kan, men har også samlet nogle links, hvor du selv kan undersøge mulighederne. Jeg har tidligere lejet mine 2 motorbåde ud, men grundet de høje vedligeholdelsesudgifter, måtte jeg holde op med det. Der er dog stadig mulighed for at leje dem for overnattende gæster, under særlige betingelser.

Havkajakkerne kan udlejes via "Havkajakcenter Faaborg", eller ved aftale direkt med mig.

Priserne på kajaklejen er: 2 timer = 90 Kr. / 4 timer = 120 Kr. / 1 døgn = 170 Kr.

 

 

Inspiration til aktiviteter omkring Faaborg

Aktiviteter kan være meget varierende og interessen meget forskelligt fra person til person, men indenfor en radius af 30 Km, er der utrolig meget at opleve.
Midt- og sydfyn, byder på utrolige mange oplevelser, om man interesserer sig for det kulturelle, det historisk, shopping, gastronomi eller blot en tid med forlystelser, mulighederne er mange.
Som en af de mest kendte, har du muligheden for at besøge Egeskov slot, her har hele familien muligheden for en god oplevelse, såsom den historisk slot, MC- og auto museet, de flotte haver, en store labyrinth, en klatre-stie 15 meter over jorden fra træ til træ, en fantastisk restaurant og de mange legepladser. På Egeskovslottets hjemmeside vil du også kunne finde en aktivitetskalender, hvor du kan se hvad der ellers arrangeres i den tid du opholder dig her. Man behøver slet ikke at skulle gå langt for at opleve noget. Da det er svært at nævne alle aktiviteterne og seværdighederne på lidt plads, vil jeg henvise til de links, til højre på siden. Du er altid velkommen til at sende mig en mail, med jeres interesser, så vender jeg gerne tilbage med forslag.

Links (klik på navnet)

Aktiviteter & forlystelser:
- Egeskovslot - For hele familien

- Hattehuset- Mest til Fruen

- Svanninge bakker - Natursted også med natur legeplads

- Fyn på hest - Opleve området på hest

- Gorilla Park - For de ungdommelige!

- De Japanske haver - Botanik fra det fjerne

- Faaborg golfklub - Til køllesvingerne.

- Veteran toget - En spændende tur i toget

- Shopping i Faaborg -

 

Linkssamlinger og praktiske steder:

- Faaborg turistbureau - Med meget om faaborg

- Skov og natur - Styrrelsenshjemmeside

- Googles rutevejledning - Hjælp til at finde vej

- Fynshav-Bøjden færgen - Til dem der skal sejle


Andre Bed & breakfast

Følgende kan jeg henvise til:
- Katterøds bed & breakfast - Dejligt rolig sted i historisk skov, 4 Km Øst fra Faaborg, på vej mod Svendborg.